91047
PRINCE2® Foundation avec examen EN VIRTUEL (CPF)

PRINCE2® Foundation Uzaktan Eğitim Kursu (CPF) iLEARN Innovative Learning tarafından sağlanan 13 Ekim 2025'ten itibaren 3 saat süren Fransızca sınavlı uzaktan eğitim kursu

Başlangıç
1449,00 EUR

FORMASYON PAKETİNİN TANIMI

Répertoire Spécifique - N° de fiche : RS6948 ( kayıt tarihi : 18-12-2027)

PRINCE2® - gestion de projet - niveau fondation

iLEARN bir ATO 'dur ( Akredite Eğitim Kuruluşu) ve
AEO ( Onaylı Sınav Organizasyonu) de PeopleCert pour les cours PRINCE2®
Prince2 Ato LogoATO%20Gold3x

PeopleCert akreditasyonunu doğrulamak için logoya tıklayın.

Bu kurs uzaktan (sanal) modalitede sunulmaktadır. Bu modalite, adayın aktif olarak katılmasına ve eğitmenle ve kursun diğer öğrencileriyle etkileşime girmesine olanak tanır; bu sayede, kursun sunumunu video üzerinden takip edebilen, eğitmenle ve diğer öğrencilerle sesli olarak veya sohbet yoluyla etkileşime girebilen, sunum diyapozitiflerini takip edebilen gelişmiş bir web konferansı çözümü kullanılır.

Bu uzaktan eğitim, Mon Compte Formation platformu aracılığıyla finanse edilebilir. Bu oturuma kayıt olmak için aşağıdaki linke tıklayınız:

CPF hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın veya info@innovativelearning.eu adresinden bizimle iletişime geçin.

KATILIM SONUÇLARI

Le candidat devaliser un exercice de cas pratique en transmettant sa production, qui fera l'objet d'une évaluation au travers d'une grille fournie par Peoplecert. Bu alıştırmanın amacı, söz konusu yetkinliklerin gerçek bir işletme durumunda uygulanıp uygulanmadığını değerlendirmektir.

Bunun için, adayınbireysel metnin hazırlanması için 2 saatve sözlü sunum ve jüri ile değişim için1 saati olacaktır. Bu, PRINCE 2 Foundation final sertifika sınavına girebilmek için zorunlu ve ön koşul olan bir sınavdır.

Eğer ön elemeyi geçmek için gerekli minimum puana (%60) ulaşılırsa, aday eğitimin bitiminden sonraki 30 gün içinde sertifika final sınavını geçmek zorundadır .

Eğitim programı şunlardan oluşmaktadır:

1. Une formation en classe virtuelle ( durée : 3 jours) avec un formateur accrédité
  2. Sertifika sınavına girmek için zorunlu bir vaka pratiği alıştırması (bireysel eleştiri + jüriye sözlü sunum)

Formasyonu tamamlamak ve sınava en iyi şekilde hazırlanmak için en az 28 saatlik bir çalışma yapmanızı tavsiye ederiz .

Sertifika sınavında başarılı olunması durumunda, aday PRINCE2 Foundation resmi sertifikasını (PeopleCert sertifika organizasyonu tarafından verilir) ve PRINCE2 Practitioner seviyesine erişme olanağını elde eder.

Sertifikayı değerlendirmek için aday aşağıdaki iki koşulu yerine getirmelidir:

• Bir sözlü eğitim eşliğinde vaka pratiği egzersizinden en az %60 toplam puan almak
  • PRINCE2® Foundation resmi sınavından en az %60 toplam puan almak

CONTENUS DU COURS PRINCE2 7 Foundation (en français)
  • Her ders için bir içerik (diapozitifler, açıklamalar)ile birlikte PDF olarak şarj edilebilir belgeler
  • Alıştırmalar ve çözümler
  • 2 resmi beyaz sınavı
  • Sertifika sınavı dahil
  • Manuel officiel en format numérique
  • PeopleCert Resmi Eğitim Materyali (OTM)

DÉTAILS DE L'EXAMEN EN LIGNE PRINCE2 7 FOUNDATION
  • 60 soru à choix multiple
  • 60 dakikalık süre ( sınavı ana dillerinden farklı bir dilde geçen adaylar için %25 ek süre)
  • 60 puan üzerinden 36 puan sınavda başarılı olmakiçin - %60
  • Sınav " a livre fermé "
  • Le candidat devra obligatoirement passer l'examen de certification dans les 30 jours qui suivent la fin de la formation

Önkoşul teknikler ve çevrimiçi sınavların süreci hakkında daha fazla bilgi için, buraya tıklayın.

JÜRİ DEĞERLENDİRME OTURUMLARI TAKVİMİ iLEARN

Aşağıdaki resme tıklayarak takvime bakabilir ve takvimi şarj edebilirsiniz:

PDF%20calendrier%20jury%20iLEARN%20300%20x%20250%20px

PRINCE2® 7 Foundation

PRINCE2® 7 Foundation eğitim kursumuz 16 Professional Development Units (PDUs) sağlayacaktır . PDU bölümlendirmesi ile ilgili daha fazla ayrıntıya buradan ulaşabilirsiniz:

Technical: 12
Leadership: 2
Strategic: 2

ENGELLİ KİŞİLERE ERİŞİLEBİLİRLİK

Engelli kişiler için politikamızı bu linkten okuyabilirsiniz:

https://www.innovativelearning.eu/fr/politique-handicap.html ou contactez-nous pour tout besoin

İLETİŞİM

Daha fazla bilgi veya yardım için iLEARN - Innovative Learning desteği ile iletişime geçebilirsiniz:

• E-posta : info@innovativelearning.eu
  • Telefon : +33 (0)177623740

Bu sayfadaki bilgilerin güncelleştirilme tarihi : 29/04/2025

Uzak

Accreditation

PeopleCert

Individual price

Course start date

Pazartesi, 13 Ekim 2025

Course end date

Çarşamba, 15 Ekim 2025

Duration

3 jours

Dil

Fransızca

Objectives

PRINCE2® Foundation kursunun amacı, PRINCE2 metoduna göre yürütülen bir projenin ekibinde yer alabilmek için PRINCE2'nin tüm prensiplerini, temalarını, sorumluluklarını, süreçlerini, faaliyetlerini ve tekniklerini tanımak ve keşfetmektir.

PRINCE2® Foundation sertifikasyonunun amacı, adayların edindikleri yetkinlikleri profesyonel bir ortamda kullanmalarını sağlamaktır.

Who it is aimed at

PRINCE2 Foundation eğitim kursu, proje yöneticilerine veya adaylarına yöneliktir. Ayrıca, bir projenin tasarlanması, gerçekleştirilmesi ve sonlandırılmasına müdahil olan proje komitesi üyeleri, proje ekibi sorumluları, proje denetçileri, proje desteği (PMO) ve iş kaynakları gibi ekipler için de önemlidir.

Contents

PRINCE2® 7 Foundation eğitim kursu aşağıdaki konuları ele almaktadır:

• Vue d'ensemble du management de projet PRINCE2® (prensipler, uygulamalar ve süreçler)
  • Kişiler
  • Cas d'affaire
  • Organizasyon
  • Planlar
  • Riskli
  • Kalite
  • Olaylar
  • İlerleme
  • Projeyi detaylandırın
  • Projeyi başlatın
  • Bir diziyi kontrol etme
  • Ürünlerin sevkiyatını yönetmek
  • Bir séquence sınırı oluşturma
  • Clore le projet
  • Projeyi yönetmek
  • Kursların gözden geçirilmesi ve sınava hazırlık

Prerequisites

PRINCE2® 7 Foundation sınavını geçmek için herhangi bir ön koşul gerekli değildir.

Sınavın iyi bir şekilde tamamlanması için PeopleCert kuruluşunun şartlarını ve koşullarını öğrenmiş ve kabul etmiş olmak gereklidir. Bu koşulların ve şartların kabulü, sınavın gerçekleştirilmesi sırasında teyit edilmelidir.

Teacher language

Fransızca

Exam type

Certificate type

Exam language

Fransızca
Sıkça Sorulan Sorular

No, all prices on the website are exclusive of VAT. However, please note that VAT is not applicable in the following cases:

invoicing to a non-EU company or citizen invoicing to a non-Italian EU company with a valid VIES VAT ID

You can check the VAT ID on the VIES portal via this link: https://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/

The website implements these rules automatically. However, you or your organization may be exempt from VAT for other legal reasons. In this case, please contact us (info@innovativelearning.eu) so that we can analyze and confirm your case. If this is the case, please do not submit subscriptions via the website: your request will be handled through manual order processing.

With the purchase of e-learning packages with 30 days and 1 year of duration, exam doesn’t have to be necessarily taken within the closing date of the account on the e-learning platform. The validity of the exam voucher code is 12 months starting from the issue date.

During the purchase process it is possible to register data and details of each participant. 

The activation date of the package can be selected during the purchase process on our website. The days of access to the course, indicated in the title of the product, will be calculated starting from the selected date. Payment must be completed before the activation date.

30 days, 120d or 1 year are to be considered as the period, so the days, during which it is possible to access the purchased training courses on our e-learning platform. These periods start on the activation date selected during the purchase process on our webiste. The activation date can be chosen and selected within 30 days from the purchase date. If you need more flexibility, do not hesitate to contact us.  

The main difference between these packages, beyond the duration of access, is that the 30 days and 1 year packages include the exam, while the 120 days package does not include the exam.

Exam voucher code is usually issued at the activation of the e-learning course, anyway it can also be issued at the end of the e-learning course of sent after 24/48 hours from the order date. In case of purchase for exam only, exam voucher code is issued at purchase confirmation, always after the receipt of payment.